AJANKOHTAISTA FYSIOTERAPIAKESKUS KUNTOTUTKA OY:SSA

Täältä löydät uutiset, tarjoukset sekä ajankohtaiset tiedotteemme. Seuraa ilmoittelua!


10.9.2018 Fysioterapeutti Sami Lampo aloittaa Kuntotutkassa Emmiina Järvenpään tilalla

Joukossamme on uusi fysioterapeutti Sami Lampo. Tervetuloa Sami ammattitaitoiseen joukkoomme. Samille voi varata aikoja niin nettiajanvarauksesta kuin puhelimitse. Samassa yhteydessä haluamme kiittää Emmiina Järvenpäätä hänen panoksestaan Kuntotutkassa ja toivottaa hänelle onnea uusien haasteiden parissa.

30.8.2018 Fysioterapeutti Jesse Salminen on suorittanut Faskiamanipulaation 3.-tason

Kuntotutka onnittelee Jesseä hienosta suorituksesta!

19.3.2018 Jalkafysioterapeutti Timo Torpon vastaanotto nyt Kuntotutka Oy:ssa

Timo Torpo on raumalainen jalkavaivoihin erikoistunut fysioterapeutti. Hän ottaa vastaan asiakkaita pääasiassa Raumalla, mutta vastaanotolle on nyt mahdollisuus tulla myös Harjavaltaan.

Jopa 70 %:lla ihmisistä on erityyppisiä jalan virheasentoja, jotka saattavat aiheuttaa vaivoja jaloissa, polvissa, lantiossa, selässä ja hartioissa. Oikeanlaisten jalkineiden käyttö työssä ja vapaa-aikana
ovat lähtökohtaisesti tärkeimmät asiat tarkistaa. Jalan toiminnan muuttuessa tai heikentyessä vaikutukset näkyvät koko kehon toiminnassa.

Alaraaja-analyysin pohjalta laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa fysioterapeuttinen hoitosuunnitelma. Timo Torpo suunnittelee myös tarvittaessa yksilöllisiä tukipohjallisia eli ortooseja osana
fysioterapeuttista hoitoa.

Ajanvaraukset puh. 02 8222576
Lisää tietoa: www.asemafysio.fi